Przesunięty przez: Spliner 2008-07-04, 11:56 |
Nasze szkoły :) |
| Autor |
Wiadomość |
Spliner

Poziom: 18
|
Wysłany: 2008-06-27, 11:35 Nasze szkoły :)
|
|
|
Gdzie chodzicie, gdzie chodziliście i gdzie macie zamiar pójść
Myślę, że dobry moment na założenie tematu, ponieważ dziś właśnie ogłoszono wyniki naboru do szkół średnich
Ja ukończyłem w wieku 5 lat katechezę w salkach katechetycznych, prowadzoną przez jedną z najbardziej ambitnych katechetek w sołectwie, panią Magdalenę Gajdę. Do dziś pamiętam kserowane kolorowanki wklejane do zeszytu
Później przez rok chodziłem do przedszkola w budynku OSP, grupa bodajże pani Gancarczyk, muchomorki
Wielki dzień 1 września 1997 zapoczątkował moją edukację w szkole podstawowej, klasa A, przez pierwsze 3 lata wychowawczynią była pani Mirosława Boryna, później przez kolejne 3 lata pani Teresa Nocoń.
Następnie gimnazjum, w klasie C wychowawczynią nam była pani Celina Widuch Piękne to były czasy, bardzo miło wspominam.
I później pierwsza szkoła poza granicami sołectwa, poza granicami gminy, aczkolwiek w granicach powiatu...
Obecnie chodzę do I Liceum Ogólnokształcącego imienia Edwarda Dembowskiego w Gliwicach, od września będę uczęszczał do klasy III A profilu mat-fiz, wychowawczyni to najtwardsza fizyczka w mojej historii edukacji, pani profesor Elżbieta Kwitek. Mimo swojego podeszłego wieku i trudności w poruszaniu wciąż wytrwale kształci nas w zakresie fizyki. Jestem naprawdę pod wrażeniem jej wytrwałości.
Później planuję politechnikę, albo AEI, albo coś pokrewnego
A jak to wygląda u was ?? |
_________________ Jeżeli czegoś nie ma w Google, to znaczy, że to coś nigdy nie istniało i nie zamierza istnieć.
Nonsensopedia
 |
|
|
|
 |
womat
Honorowy obywatel

Poziom: 9
|
Wysłany: 2008-06-27, 12:15
|
|
|
Mi sie niy chce tela pisać bo do konca gimnazjum to bardzo podobnie to wyglądo:P ale włąśnie dzisiej sie dowiedziolech, że byda chodzioł do technikum w ZSŁ. Jakby ktoś uczęszczoł do tyjże szkoły to prosim o jakieś opinie |
|
 |
Maro179
Imigrant

Poziom: 1
|
Wysłany: 2008-07-07, 23:30
|
|
|
Niy powiym żeby Łaczność to była najlepsza szkoła na świecie ale wytrzymać idzie :P |
|
|
|
 |
womat
Honorowy obywatel

Poziom: 9
|
Wysłany: 2008-08-31, 23:02
|
|
|
Od jutra sie dowiym jak to w koncu jest w ZSŁ, bo już bardzo różne zdania słyszołech mom nadzieja, że jakoś to bydzie bez te cztyry lata. Pozdrawiom w ostatnich chwilach wakacji... |
|
 |
Spliner

|
Wysłany: 2008-09-01, 19:46
|
|
|
Hłe, hłe, hłe, a ja wakacje znów będę miał wiecie kiedy? No wiecie ?? Zakończenie roku mam 14 kwietnia xD
Maturki tak: 4. maja pisemny polski, 5. maja pisemna matma bodajże, później jeszcze angol,ew. fizyka i ustny polski i angielski i żegnaj LO |
_________________ Jeżeli czegoś nie ma w Google, to znaczy, że to coś nigdy nie istniało i nie zamierza istnieć.
Nonsensopedia
 |
|
|
|
 |
mp3z
admin-sys

Poziom: 5
|
Wysłany: 2008-09-01, 20:16
|
|
|
OxFord Halemba rządzi hyhy |
|
 |
LUTEK

Poziom: 16
|
Wysłany: 2008-09-01, 21:00
|
|
|
| Spliner napisał/a: | Hłe, hłe, hłe, a ja wakacje znów będę miał wiecie kiedy? No wiecie ?? Zakończenie roku mam 14 kwietnia xD
Maturki tak: 4. maja pisemny polski, 5. maja pisemna matma bodajże, później jeszcze angol,ew. fizyka i ustny polski i angielski i żegnaj LO |
Spliner jak ty się starzejesz niedawno chodziłeś do gimnazjum. |
_________________ www.kgb51.pl |
|
|
|
 |
Spliner

|
Wysłany: 2008-09-01, 21:24
|
|
|
Tak, i zmądrzałem. Kiedyś korzystałem z porzyczanego keyboardu Yamaha, teraz przeszedłem na porządną renomowaną wśród światowych muzyków markę KORG (Tylko jeszcze Mayonesa trzeba zmienić na jakiegoś Corta albo Fendera ) |
Nonsensopedia
 |
|
|
|
 |
LUTEK

Poziom: 16
|
Wysłany: 2008-09-03, 09:52
|
|
|
Spliner proszę, nie chwal się co miałeś a co masz teraz,to okazywanie posiadania jest takie paniówskie. |
_________________ www.kgb51.pl |
|
|
|
 |
|
|